+387 65 309 863
+387 65 309 863

Menstrualni bolovi za Milicu Ignjatov su bile praćene različitim tegobama kao što su povraćanje, mučnina i opšta slabost organizma.

Menstrualni bolovi

Ja se zovem Milica Ignjatov i po struci sam diplomirani pravnik i živim u Bijeljini. Za doktora Škaricu sam čula od svoje jako dobre drugarice i mogu reći da sam na početku bila jako nepovjerljiva prema metodama koje on koristi. Međutim, s obzirom da poslednjih 15 godina imam problem sa bolnim menstruacijama koje su praćene opet nekim tegobama. To su mučnina, povraćanje i opšta slabost. Odlučila sam se da posjetim doktora i da vidim da li će mi njegov tretman pomoći.

Poslije prvog tretmana osjetila sam da su se te nelagodnosti značajno, značajno smanjile. Imala sam probleme sa disanjem u korijenu nosa i takođe posle prvog tretmana i ti problemi su se značajno smanjili. Nakon što sam došla na kontrolu ponovili smo tretman. I nakon treće kontrole ja mogu reći da osjećam itekako, itekako poboljašnje u svom opštem zdravlju.

Bolovi su se smanjili u tom smislu da sam ja u tom menstrualnom periodu potpuno funkcionalna osoba. To znači da više ne moram da uzimam dva slobodna dana ako radim da ležim kod kuće nego mogu sasvim normalno da obavljam aktivnosti.

Kompletnu izjavu Milice Ignjatov pogledajte na YouTube kanalu:

Dr Boris i Bojana Škarica

Pogledajte još nevjerovatnih izliječenja!

Pogledajte nevjerovatna izliječenja Dr Borisa i Bojane Škarica ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite