+387 65 309 863
+387 65 309 863

Prestanak mokrenja 9 mjeseci i kateter

Ja sam doktor Boris Škarica doktor medicine i doktor kiropraktike. Pogledajte ovo nevjerovatno izliječenje kiropraktikom (prestanak mokrenja). Davdesetogodišnja djevojka 9 mjeseci patnje, očaja, lutanja od jedne do druge zdravstvene ustanove i na kraju izliječenje kiropraktikom.

Ja se zovem Jusić Samra. Dolazim iz Vogošće. Rođena sam 22.06.1999 godine. Prije devet mjeseci iznenada sam prestala da mokrim i uopšte više nisam mogla da mokrim. Dva mjeseca sam imala plasiran kateter.

Kad su stavili stalni kateter i kad su rekli da se vidimo za 21 dan to je bio šok! Poslije dva mjeseca sam se sama izmokravala na jednokratni kateter. Sva ta ispitivanja i svi nalazi koji su tad bili rađeni svi su bili u redu. Na neurološkoj klinici su mi reli da oni nemaju za mene pomoći i da nemaju konkretnog lijeka.

Kad su bili završeni sve pretrage i svi nalazi bili u redu onda su nam predlagali da idemo van države Zagreb, Beograd gdje god imamo mogućnosti da idemo da se liječim. Niko od doktora nije znao od čega ne mogu da mokrim niti jedan nije imao objašnjenje ni lijek. Nakon toga sam se javila doktoru Borisu Škarici koji mi je pomoga i sad samostalno mogu da mokrim!

Pogledajte nevjerovatno izliječenje i izjavu Samre Musić:

prestanak mokrenja

Dr Boris i Bojana Škarica

Nevjerovatna izliječenja Dr Borisa Škarice

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite