+387 65 309 863
+387 65 309 863

Senzaciono izliječenje Selme !

Selma je imala 14 godina, kada su joj doktori u Švedskoj posle šest godina neuspješnog liječenja rekli da treba da uzme invalidska kolica i da sačuva svoju snagu za nešto što je važnije.

Nije bilo dijagnoze, biopsija mišića upućena je na Kembridž ali i nakon toga dijganoza nije uspostavljena.

Osjećala se malaksala, iscprljena a posle toga morala je da odustane od škole, drugim riječima za Selmu nije bilo budućnosti. Ovo je Selma posle 8 godina liječenja ,vidite da hoda spontano, da nema bolova, tegoba, može da stoji na jednoj nozi, može da uradi čučanj. Može da se sagne, podigne ruke, okrene glavu, Selma je zdrava!

Kada je prvi došla u našu kiropraktičku praksu dr Boris i Bojana Škarica Selma je bila krhko stvorenje, puno bolova i tegoba sa tužnim pogledom u očima. Nije bilo ni osmijeha, teško je govorila, teško je izgovarala riječi i teturala se pri hodu i morali smo je pridržavati.

Ostatak i kompletnu izjavu dr Borisa Škarice i Selme pogledajte na ovom linku ovdje.

Bol u kukovima i kičmi

Nevjerovatna izliječenja Dr Borisa i Bojane Škarica pogledati na linku ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite