+387 65 309 863
+387 65 309 863

Izeta Mujčin je tražila pomoć zbog brojnih zdravstvenih tegoba a neke od njih su zbog drhtanje i treperenje tijela niz kičmu, preznojavanje tijela u toku noći.

Gospođa Mujčin živi i radi u Austirji i tamo se javljala različitim doktorima od kojih je tražila pomoć. Prvo je krenula doktoru opšte prakse, zatim kod neurologa i na kraju kod ortopeda. Na osnovu njihovog pregleda i mišljenja ustanovljen je problem na četvrtom pršljenu i na osnovu toga su pokušali da je liječe od depresije jer to potiče iz njene psihe. Krajnje mišljenje tih ljekara je bilo da su sve tegobe bile psihičke prirode. Da li su joj različitie medikamente kako bi je liječili na nervnoj bazi, ali ona to nije prihvatila.

Kada je posjetila ordinaciju Dr Boris i Bojana Škarica navela je i druge tegobe koje su je mučile. To su bile: bol u potiljku, bolove u tjemenu, šumove u ušima, na pritisak i svrbež u ušima, žigove u ušima, zveckanje ili drobljenje u vratu.

Posle prvog kiropraktičkog tretmana kod Dr Škarice Izeta je mogla prvi put normalno da spava, drobljenje u vratu je nestalo. Drhtanje i treprenje tijela niz kičmu posle prvog tretmana se prepolovilo. Prestalo je i preznojavanje tokom noći.

Kompletan video dijalog između Dr Škarice i Izete Mujčin pogledajte na linku ovdje.

Drhtanje i treprenje tijela niz kičmu
Dr Boris Škarica

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite