+387 65 309 863
+387 65 309 863

Zorica Vulić živi 25 godina u Austriji i 25 godina se tamo liječi od brojnih zdravstvenih tegoba kao što su bol u vratu i vrtoglavica , jaki bolovi u vratu i ramenima i još mnoge druge tegobe. Sve terapije koje je poduzela u Austriji bile su potpuno bezuspješne. .Sve te tegobe su uzrokovane teškim degenerativnim promjenama na kičmi i kičmenom stubu.

Posle prvog tretmana kod Dr Škarice gospođa se osjećala bolje, a posle drugog tretmana ona nema više nikakvih tegoba. Vratila se normalna pokretljivost u ekstremitetima. Ostale tegobe koje je gospođa imala su: bol u čelu, bol u sljepočnicama, pritisak u vratu i potiljku, omaglice, težinu u ramenima, bol u laktovima, trnjenje u šakama, bol iza grudne kosti, lupanje srca, mučninu, bol između plećki, žgaravicu, bol u donjim leđima, bol u mišićima vrata, bolovi u vratu i rukama.

Uz pomoć samo dva kiropraktička tretmana bez i jednog medikamenta gospođa Vulić više nema nikakvih tegoba.

bol u vratu i vrtoglavica

Možete poslušati izjavu gospođe Vulić koja će vam ispričati kakav je osjećaj imati tegobe kao što su bol u lijevom ramenu i vratu 25 godina, kako to izgleda život kada imate 30-tak tegoba, liječite se 25 godina bezuspješno i nema nikakvog pomaka. Doktori su joj davali različite terapije, a kada to nije pomoglo poslali su je na masaže, na blokade i tako u nedogled.

A kako njen život izgleda posle drugog kiropraktičkog tremana pogledajte u izjavi ovdje.

Nevjerovatna izliječenja Dr Škarice možete pogledati ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite