+387 65 309 863
+387 65 309 863

Elvira Mičivoda iz Austrije dvije godine je patila od jake glavobolje i vrtoglvice i imala je trnjenje ruke praćeno vrtoglavicama. Pored ovih tegoba imala je i bol u vratu, ramenom pojasu, otežano disanje, bol u želudcu i jake vrtoglavice.
Pored toga, cijelo vrijeme je patila i od bolova u vratu, potiljku i ramenom pojasu, želudcu i krstima. Medicinski nalazi su bili uredni i svi pokušaji da se dođe do dijagnoze i uspješne terapije su bili uzaludni. Vremnom se njeno stanje pogoršavalo, a medikamenti koje je trošila nisu djelovali. Njeni bolovi i druge tegobe su pojali sve češći i jači. Na kraju se pojavio i jak bol u L/S kičmi koji se širio niz desnu nogu do stopala koji je onemogućio normalno kretanje.

Trnjenje ruke


Poslije prvog tretmana u kiropraktičkoj praksi dr Borisa Škarice odmah je osjetila olakšanje. Bolovi i druge tegobe su nestali. Mogla je da udahne punim plućima i disanje se potpuno normaliziralo poslije dvije godine.. Vrtoglavica i uporna nesnošljiva glavobolja su potpuno nestale. Značajno se manjilo trnjenje prstiju šaka. Bol u želucu je takođe nestao. Danas je došla na drugi kiropraktički tretman, poslije koga se osjeća odlično in ema ni jednu tegobu. Evira Mičivoda je jedna od velikog broja osoba koje su imale brojne tegobe i poremećaje, a medicinski nalaz na pogođenim organima i organskim sistemima je bio uredan. Ovakve osobe koje imaju tzv. tranzitorne reverzibilne tegobe i poremećaje sa urednim nalazom na pogođenim organima mogu riješiti svoje zdravstvene probleme isključivo kiropraktičkim tretmanima.


Dr B. Škarica
Dipl. Kiropraktičar

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite