+387 65 309 863
+387 65 309 863

Stalan pritisak u potiljku, slabost u nogama, ukočenost vrata i šumove u ušima  poslednjih sedam godina mučili su pacijentkinju.

Zbog ovih tegoba nije mogla obaviti osnovne potrebe kao što su samostalni odlazak u toalet, pranje zuba, saginjanje, rad po kući odlazak u trgovinu jer je osjećala da će se svakog trenutka srušiti.

U Austriji bila tri puta smještena na bolničko liječenje i tom prilikom  je dobila dijagnozu “Menijerova bolest”.  Ljekari u Austriji su ignorisali nalaz magnetne rezonance koji je upućivao na promjene u vratnoj kičmi i bavili su se samo liječenjem unutrašnjeg uha.

Doktori su joj prilikom otpusta rekli da će tako biti do kraja života, da se mora pomiriti sa svojim tegobama i da za tu bolest nema lijeka. Povremeno je primala infuzije i trošila razne medikamente ali njene tegobe su bile sve jače. Uzalud je tražila je specijalističku pomoć od neurologa, osteopata, kiropraktičara, tri puta je snimala magnetnu rezonancu glave i vratne kičme.

pritisak u potiljku

Posle prvog tretmana kod doktora Škarice osjećala se odlično. Hod je momentalčno postalo stabilan, popustila je ukočenost vrata, nestao je pritisak u potiljku i sada može da se vrati u normalan život. Poslije nekoliko kiropraktičkih tretmana kod dr Borisa Škarice sve njene tegobe su u potpunosti nestale. – Sretna sam jer više nemam nikakvih tegoba i mogu da živim normalno.  

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite