+387 65 309 863
+387 65 309 863

Gospođa Zehrina imala je oštećenje diskova na vratnoj kičmi što je uzrokovalo nesnošljive bolove u vratu, glavobolju i druge tegobe.

Nije mogla pomjerati glavu u naprijed ni u nazad. Posjećivala je ljekare u Tuzli i nakon snimka magnetne rezonance se pokazalo da ima lezije na kičmi koja joj do sada niko nije mogao objasniti.

Pila je mnogo različitih lijekova kako bi se pokušala osloboditi svih tegoba koje ima ali to nije dalo efekta. Kod doktora Škarica došla je na prvi tretman i nakon toga sve tegobe su nestale. Prošlo je nekoliko mjeseci od prvog tretmana a tegobe se nisu vraćale i kroz cijeli period ona više nije popila ni jednu tabletu.

lezije
Lezije na kičmenom stubu (Oštećenja)

Prije toga narodski rečeno pila je „šakama“ dosta različitih tableta jer je imala jake bolove u vratu, šumove u ušima, zujanje u ušima, trnjenje u rukama, probleme sa želucom, žgaravica, ukočenost u vratu. Nesnošljive glavobolje su bile svakodnevna pojava na koju nije mogla uticati upotrebom lijekova.

Nakon tretmana su sve tegobe uspješno otklonjene.

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite