+387 65 309 863
+387 65 309 863

Jaka vrtoglavica je dovela u očaj i izazvala potpunu onesposobljenost

Milkine tegobe počinju unazad 20 godina. Jedno jutro je probudila jaka vrtoglavica tako da nije mogla ustati iz kreveta.

Kompletnu izjavu pogledajte u videu iznad.

Upućivana je na neurološke preglede, na snimanje doplera krvnih sudova vrata, magnetnu rezonancu mozga, fizikalne tretmane i banjsko liječenje ali bez efekta. Njena agonija trajala je 20 godina.

Pored teške i stalne vrtoglavice patila je i od povremene mučnine, povrćanja, bolova u stomaku, omaglica, slabovidosti i slabe koncentracije. Hod je bio teturav i nestabilan i pri hodu se teturala osjećajući kao da je nešto vuče sad na lijevu sad na desnu stranu, pa je u zadnje vrijeme mogla da hoda samo uz pomoć druge osobe ili pomagala za hod.

jaka vrtoglavica
Dr Boris Škarica

Kako se može liječiti jaka vrtoglavica saznala je preko interneta da je moguće to otkloniti kiropraktikom i javila se na pregled i tretman dr Borisu Škarici. – Više nisam imala šta da izgubim – rekla je gospođa Milka. Posle prvog tretmana sve njene tegobe su bile momentalno otklonjene. Vrtoglvica, nestabilan hod i druge tegobe nstale su tokom samog tretmana, a vid se momentalno popravio. – Kao da sam se ponovo rodila- kaže gospođa Milka.

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite