+387 65 309 863
+387 65 309 863

Milkine tegobe počinju unazad 20 godina. Jedno jutro je probudila jaka vrtoglavica tako da nije mogla ustati iz kreveta pa čak i samo da sjedne. Tokom svih godina odlazila je različitim ljekarima i stalno dobijala „lijekove protiv vrtoglavice“.

Kompletan video možete pogledati ovde.

Dr Boris Škarica

Jaka vrtoglavica i bezupsiješan put liječenja

Tegobe koje su pratile njeno stanje tokom svih ovih godina bile su: mučnina, povrćanje, bol u stomaku, slabost vida, opadanje koncentracije. Njen hod je bio vrlo nestablian čak se svo vrijeme dok je hodala zapravo teturala u jednu i drugu stranu. Sva njena šetnja strogo je morala biti kontrolisana uz upotrebu kućnih pomagala kako ne bi pala na pod.

Ljekari su joj davali upute da ide kod neurologa, na snimanje doplera krvnih sudova, magnetnu rezonancu, upućivana je i kod fizijatra, na tretmane u banje i pored svega toga nije bilo efekta. Stanje se iz mjeseca u mjesec sve više pogoršavalo i padala je u sve veći očaj.

Posle toliko vremena saznala je za doktora Škaricu i tretmane kiropraktike koji bi joj mogli pomoći u otklanjanju ovih tegoba. Prvi put kada je dolazila bila skeptična i bojala se da li će je tretman boljeti. Na prvom tretmanu prvo je obavljen detaljan pregled i razgovor. Posle prvog tretmana je doživjela veliko olakšanje kako ona sama kaže „kao da je ponovo progledala“ i ono što je za nju ostavilo najveći utisak je to da je tretman bio bezbolan. Vid se potpuno povratio.

Sada se osjeća puno optizima i radosti jer više nema tegoba.

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite