+387 65 309 863
+387 65 309 863

Bolovi u vratnoj kičmi simptomi i tegobe koje je Hodžić Maida imala bili su: glavobolja, bol u vratu i nogama, bol u vratu i ramenima i otežano kretanje zbog slabosti.

Kompletnu izjavu možete pogledati ovdje:

Dr Boris Škarica – diplomirani kiropraktičar

Bol u glavi započinjao je u potiljku, širio se preko tjemena prema čelu i dubinu očiju, a bio je praćen preosjetljivošću na buku i svjetlost, što je dodatno pojačavalo njene tegobe. Zbog vratne kičme imala je stalne bolove u rukama, oticanje ruku, trnjenja prstiju na šakama i neobjašnjive bolove i tegobe naročito u lijevoj strani tijela. Gotovo stalne vrtoglvice su otežavale kretanje, pa je izbjegavala izlaske iz kuće.

Dijagnoze nije bilo, a dotadašnje simptomatsko liječenje bilo je neuspješno. Svakodnevno je trošila razne tablete ali su njene tegobe i dalje bile prisutne. Poslije drugog kiropraktičkog tretmana kod dr Boris Škarice otklonila je sve tegobe i vratila se u normalan život.

bolovi u vratnoj kičmi simptomi
Dr Boris Škarica

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite