+387 65 309 863
+387 65 309 863

Od svoje jedanaeste godine gospođa Aida iz Beča boluje od jake glavobolje praćene povraćanjem. Učestale glavobolje kod žena su jako česta pojava. Zbog bolova je više puta bila hospitalizirana, ali su glavobolje i pored liječenja bile sve češće i jače.

Kompletnu video izjavu pogledajte ovdje:

Dr Boris Škarica – diplomirani kiropraktičar

Od 25. godine života počela je zbog bolova u vratu i ramenima počela primati inekcije u vratnu kičmu. Na kraju su glavobolje postale svakodnevne, a pored bolova u vratu i ramenom pojasu, pojavila se i nadutost praćena nagonima na povraćanje. Ni jedan od brojnih medikamenata koje je isprobala nije pomagao. Njihov efekat je bio slab i kratkotrajan. Zbog nesnošljive glavobolje i drugih tegoba svoje godišnje odmore provodila je u bolesničkom krevetu.

Tretmanu kod doktora Boris Škarice je prethodilo je detaljno ispitivanje i pregled, a poslije tretmana glavobolja je momentalno bila otklonjena, bol u vratu i ramenom pojasu je otklonjen, nestali su nagoni na povraćanje i povraćanje, disanje je olakšano, probava je normalizirna, a san je postao uredan, pa se poslije mnogo tegobnih godina ponovo vratila u normalan život.

Učestale glavobolje kod žena
Dr Boris Škarica

Nakon nevjerovatno uspjeha, na kiropraktički tretman kod dr Boris Škarica javio se i suprug gospođe Aide kome je otklonjen nestabilan hod, hladnoća u nogama i trnjenje nogu.

Učestale glavobolje kod žena mogu izazvati još mnogo različitih tegoba a o tome više možete pročitati na našoj blog stranici ovdje.

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite