+387 65 309 863
+387 65 309 863

Kako smanjiti bol u vratu i izbjeći dalje pogoršanje vratne kičme

Kako smanjiti bol u vratu i kako se osloboditi tegoba u gornjem dijelu kičme govori gospođa Mersiha koja je zadnjih nekoliko mjeseci patila od jakih bolova u vratnoj i grudnoj kičmi koji su se jednog jutra prije nekoliko mjeseci iznenada pojavili prilikom ustajanja iz kreveta.

Kompletnu izjavu možete pogledati ovdje:

Dr Boris Škarica – Diplomirani kiropraktičar

Bolovi su se spuštali niz obje ruke, a bili su tako jaki da se nije mogla ni pomjeriti.
Medikamentozna terapija je bolove otklanjanala kratkotrajno i nepotpuno, a bolovi i druge tegobe su se ubrzo ponovo uporno vraćali i vremenom su bili sve jači. Uskoro, zbog jakih bolova, otežanog kretanja i ukočenosti nije mogla da obavlja ni najjednostavnije poslove.

Na kraju je došla u kiropraktičku praksu Dr Borisa Škarice, da pokuša svoje zdravstvene probleme riješiti kiropraktikom. Plašila se tretmana, jer je mislila da su bolni, ali pokazalo se da nije bila u pravu. Kiropraktički tretmani su bili potpuno bezbolni, i što je još važnije, potpuno uspješni. Tretman je trajao samo 15 minuta. Poboljšanje je bilo momentalno, a dr Boris Škarica je predložio da u roku od 7-10 dana dođe na još jedan tretman.

Poslije drugog tretmana svi bolovi i druge tegobe od kojih je patila gospođa Mersihu bili su otklonjeni u
potpunosti i više se nisu pojavljivali.

kako smanjiti bol u vratu

Kako smanjiti bol u vratu i riješiti se drugih tegoba kao što su glavobolja, vrtoglavica, težina u ramenima, bol ispod plećeke i još mnogo toga možete pročitati na našoj blog stranici.

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite