+387 65 309 863
+387 65 309 863

Gubljenje ravnoteže, nagluhost, jake vrtoglavice i još 20 drugih tegoba

Gospođa Vesna Đorđević je dugo godina imala problem sa nestabilnim hodom, gubljenje ravnoteže i dvedesetak drugih tegoba i poremećaja koji su se iz nepoznatog razloga povremeno pojavljivali i nestajali.

Kompletnu izjavu pogledajte ovdje.

Od svih tegoba najupečatljive je bilo gubljenje ravnoteže, nestabilan hod, vrtoglavica i jaka glavobolja koje su bile posebno teške i neizdržljive. Pored toga pojavila se i nagluhost, smetnje sa vidom, bol u potiljku težina u rukama, bolovi u ramenima, bolovi ispod ključnih kostiju, plitak i otežan udisaj, bolovi između plećki., bol u želudcu, bolovi ispod rebarnih lukova, mučnina, nagoni na povraćenje i druge tegobe i poremećaji.

Poslije dugotrajnog bezuspjenog liječenja klasičnim metodama koje su uključivale tablete, injekcije i fizikalne tretmane odlučila se da pokuša sa kiropraktikom.

Poslije tri kiropraktička tretmana kod dr Borisa Škarica sve tegobe su nestale u potpunosti. Pored ostalih poremećaja nestala je i nagluhost koja je bila jako izražena, a sluh se normalizirao.

Gubljenje ravnoteže
Dr Boris Škarica – Diplomirani kiropraktičar

Uzrok tegoba i poremećaja gospođe Vesne Đorđević su bile višestruke blokade pokretljivosti funkcionalnih segmenata vratne i grudne kičme, deformirajuća spondiloza vratne kičme i diskopatija, zbog čega je pokretljivost vrata bila jako ograničena i bolna. Poslije kiropraktičkog tretmana pokretljivost vrata se normalizirala u potpunosti, a bolovi u vratu i ramenom pojasu su nestali.

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite