+387 65 309 863
+387 65 309 863

Gospođu Hidajeta Sahiti je dugi niz godina boljela cervikalna kičma. Žalila na bolove u vratu, koji su se širili niz lijevu ruku. Bolovi u lijevoj ruci su se pojačavali pri svakom pokretu. Pored toga žalila se i na upornu glavobolju, vrtoglvicu, trnjenje nogu i ruku, bolove u kičmi i učestalo mokrenje.

Kompletnu izjavu pogledjate ovdje 

Dr Boris Škarica – Kiropraktičar

Ove tegobe su vremenom postajale sve češće i jače, a svi nalazi su bili uredni? Koristila je veliki broj medikamenata od kojih nije bilo koristi i činilo se da će čitav život provesti u patnji, pregledima i bezuspješnom liječenju.

Za dr Boris Škaricu i njegove metode liječenja saznala je preko interneta i odmah se javila na pregled i tretman. Već poslije prvog manualnog tretmana, gospođa Hidajeta se osjećala mnogo bolje. Cervikalna kičma i većina tegoba je bila otklonjena. Poslije drugog kiropraktičkog tretmana sve tegobe su otklonjene u potpunosti.

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

cervikalna kičma
Dr Boris Škarica – Kiropraktičar

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite