+387 65 309 863
+387 65 309 863

Gospođa Elvira Zukić je istovremeno patila od desetak različitih tegoba i poremećaja koji su nastali zbog problema koje joj je pravila vratna kičma. Bolovi u vratnoj kičmi su posebno bili izražene i neugodni i širili su se u potiljak i slijepoočnice.

Video snimak možete pogledati ovdje

Kiropraktika i akupunktura – Dr Boris Škarica


Pored bolova u vratu, žalila se na povremeno na trnjenje ruku i nogu, bolove u petama, učestalo mokrenje, bol u želudcu, slab apetit, mučninu i povraćanje. Bila je na različitim pregledima i koristila je brojne medikamente ali bez poboljšanja. Svi medicinski nalazi su bili uredni i izgledalo je da nema rješenja. Mnogi su je ubjeđivali da svoje tegobe treba prihvatiti i živjeti sa njima.

Poslije prvog kiropraktičkog tretmana kod dr Boris Škarice, tegobe i poremećaji od kojih je godinama patila su nestali. Vratna kičma je sada stabilizovana. Sada ne troši medikamente, može da obavlja sve poslove, a vratilo se i dobro raspoloženje.

vratna kičma
Dr Boris Škarica – diplomirani kiropraktičar

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite