+387 65 309 863
+387 65 309 863

Zdravstvene tegobe Nikole Miličića počele su prije tri godine koji je imao poremećen centar za ravnotežu. Pored toga imao je i bolove u donjem dijelu kičme, patio je od glavobolje, bolova u vratu, bolova ispod lijeve plećke, ubrzanog lupanja srca i otežanog disanja.

Pogledajte kompletnu izjavu

Dr Boris Škarica – Diplomirani kiropraktičar

Bolovi iz donjeg dijela kičme su se širili niz noge do stopala, a osjećao je i trnjenje nogu. Slabost u nogama, nestabilan hod pogorašvala je stalna, uporna i jaka vrtoglvica. Pune tri godine liječenje je bilo neuspješno, a lijekovi koje je trošio nisu djelovali. Tek poslije kiropraktičkog pregleda kod dr Boris škarice utvđno je da sve njegove tegobe potiču od kičme. Odmah poslije prvog kiropraktičkog tretmana njegovo zdravstveno stranje se znatno poboljšalo, a poslije trećeg tretmana sve tegobe su bile otklonjene. Centar za ravnotežu se vratio u normalu.

Sada se osjeća odlično i ne troši nikakve lijekove. Simptomi koje je do tada imao su prestali. Nema više nestabilnog hoda , prestali su bolovi u vratnom dijelu kičme.

centar za ravnotežu
Dr Boris Škarica

Važno je da su otklonjeni i napadi panike koje je imao u ranijem periodu. Svi tretmani koje je imao su bili bezbolni i adekvatno prilagođeni načinu liječenja koji je za Nikolu bio neophodan.

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite