+387 65 309 863
+387 65 309 863

Gospođa Alija, (1932. godište), patila je mnogo godina od bolova i imala je trnjenje u nogama. Zbog jakih bolova kretala se samo po kući i to sa najvećim naporom.

trnjenje u nogama
Dr Boris Škarica

Cijelo vrijeme osjećala je težinu u ramenima, zbog čega se sve više savijala prema naprijed i nije se mogla uspraviti. Noge su bile teške, imala je osjećaj da na njima nosi težak teret. Dodatne tegobe koje su pogoršavale njeno zdravstveno stanje su bile trnjenje u nogama, glavobolja, vrtoglavica i žgaravica.

Poslije brojnih pregleda i neuspješnih liječenja izgledalo je da nema rješenja. Na kraju se obratila za pomoć dr Borisu Škarici diplomiranom kiropraktičaru i odmah je, poslije prvog tretmana osjetila značajno poboljšanje. Stabilnost hoda je poboljšana, bolovi su ublaženi a trnjenje u nogama je nestalo. Sve navedene tegobe bile su posljedica okoštavanja kičme i degenerativnih promjena.

Kompletan video snimak možete pogledati ovdje

Dr Boris Škarica – diplomirani kiropraktičar

Vidi više na BLOG stranici.

tel.: 065 309 863
dr spec.. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar sa diplomom iz Berlina

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite