+387 65 309 863
+387 65 309 863

Tvrda stolica, bolovi u preponama, bol u potiljku, bol u čelu, trnjenje vrha jezika, bol u kukovima, trnjenje obje noge sa vanjske strane sve do tabana, bol u dubini lijevog oka, bol u sljepočnicama, šumovi u ušima, vrtoglavice, bol u vratu, otežana pokretljivost vrata, težinu u rukama, trnjenje prstiju na šakama, popuštanje stiska u šakama, pritisak u grudima, otežani udisaj, bol u želudcu, žgaravica, mučnina, štucanje, nadutost, često mokrenje i još tegoba koje je Damir Smajić imao istvoremeno dvije godine. Damir je dvije godine bezupješno liječen od strane mnogobrojnih ljekara.

Poslije dvije godine intenzivne dijagnostike nije bilo moguće postaviit dijagnozu a kamoli da dođe do izliječenja. Kod nas je Damir ušao blijed, iscrpljen i malaksao u pratnji svog oca. Takođe, doneo je jedan debeli svežanj nalaza i tražio je našu pomoć jer se osjećao veoma loše.

Stanje nakon prvog kiropraktičkog tretmana

Prije samog tretmana uzeli smo detaljnu anamnezu i ustanovili smo da je Damir prije dvije godine imao dva saobraćajna udesa. Udesi su se dogodoili u razmaku od nekoliko mjeseci. Nije bilo lomova, gubitka svijesti i nije bilo nikakvih ozbiljnijih povreda tako da se on relativno brzo opravio od tih udesa. Međutim, posle izvjesnog vremena nastupile su sve ove tegobe koje niko nije povezao sa povredama. Posle kiropraktičkog tretmana Damir dolazi ponovo kod Dr Borisa Škarice veseo i raspoložen. Ponosni smo da smo tog mladog čovjeka ponovo vratili u život a kako je on doživio taj tretman i kako se sada osjeća pogledajte u video izjavi.

Pogledajte izjavu

tvrda stolica
Damir Smajić – izliječenje kiropraktikom

Nevjerovatna izliječenja Dr Borisa i Bojane Škarica pogledati na linku ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite