+387 65 309 863
+387 65 309 863

Dr. Boris i Bojana Škarica – Izjava Fatić Sedine

Bol u ramenu i desnoj ruci – Zovem se Fatić Sedina i dolazim iz opštine Kalesija. Moje tegobe su počele prije tri godne. Imala sam problema u vratnoj kičmi, imala sam bolove u vratu. Zatim bolovi u ramenu, desnoj ruci prema šaki, trnuli su mi prsti. Ostale tegobe bile su jake glavobolje, zujanje u ušima.

Javljala sam se svom doktoru porodične medicine, od kojeg sam dobijala inekcije i razne kreme. Nisam osjetila nikakvo poboljšanje. Kada dobijem taj bol u vratu i koji se širio prema plećki osjećala sam strah. Dobijala sam napade panike. Bilo me je strah da će mi se nešto desiti. Imala sam osjećaj da ću se srušiti, bilo me je strah!

Na sreću te tegobe više nemam, posle prvog tretmana kod Dr Škarice bilo mi je bolje. Više nema ni lupanja srca, niti bola u prsnoj kosti koji sam imala niti bilo kojih drugih tegoba. Moje tegobe su prestale.


Bol u ramenu i desnoj ruci – Fatić Sedina

bol u ramenu

Nevjerovatna izliječenja Dr Borisa i Bojane Škarica pogledati na linku ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite