+387 65 309 863
+387 65 309 863

Dugogodišnje trnjenje glave otklonjeno jednim tretmanom

Trnjenje glave je trajalo godinama kod Sonjević Zuhre koja se žalila na bolove u glavi i ramenima. Bol se spuštao u ruke u kojima je sve više gubila snagu, tako da je sa velikim naporom držala stvari u rukama. Ove tegobe trajale su godinama, a onda se pojavila ukočenost vrata, tako da je sa naporom mogla da okrene glavu i vrat.

trnjenje glave

Poslije prvog kiropraktičkog tretmana kičme kod Dr Borisa Škarice odmah je osjetila da joj se “razbistrilo” u glavi, glavobolja je nestala, a također i bolovi u ramenoma pojasu i vratu. Trnjenje glave i ukučenost vrata nestali su  u potpunosti. Na veliko iznenađenje gospođe Zuhre učestalo mokrenje od koga je dugo patila je također normalizirano. Prije tretmana kičme kod dr Boris Škarice kretala se otežano, a problem je bio i okretanje u krevetu što je od nje zahtijevalo veliki napor i ponekad je trajalo desetak minuta. San je bio loš jer zbog bolova u tijelu i ukočenosti vrata nije mogla da se namjesti. Poslije prvog tretmana kičme sve tegobe su nestale u potpunosti uključujući i bolove u grudima.

Više informacija na https://kiropraktika.ba/novosti.html Kontakt telefon: 065 309 863

Dr spec. med. Boris Škarica
diplomirani kiropraktičar DGMM AMM Berlin

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite