+387 65 309 863
+387 65 309 863

Dr Boris Škarica je najbolji kiropraktičar u Jugoistočnoj evropi s obzirom na obrazovanje, školovanje i iskustvo koje ima. Član je Njemačkog udruženja kiropraktičara, gdje se nalaze brojni emeninetni sturčnjanci Njemačke medicine.

Velika je čast biti dio tog udruženja gdje se nalazi veliki broj profesora doktora iz različitih oblasti medicine. Član je doktora kiropraktike udruženja iz Berlina i zbog toga je najbolji kiropraktičar jugoistočne evrope. Dr Boris Škarica je zavšrio kiropraktiku i manuelnu medicinu. Tompsonovu kiropraktiku je završio u Hamburgu, dok je manuelnu medicinu usavršavao u Jeni, Postdamu i Lajpcigu. Brojni radovi objavljeni su u najboljem Njemačkom časopisu gdje su recezenti Njemački naučnici, akademici, profesori i drugi. Razlog tamošnjih usavršavanja je zato što je Njemačka uspiješna zemlja koja je inkorporirala kiropraktiku u svoj zdravstveni sistem edukacije doktora.

Tamo postoji veliki broj doktora koji su završili klasičnu specijalizaciju i kiropraktiku, recimo pedijatriju i kiropraktiku, hirurgiju i osteopatiju, hiruguiju i fitoterapiju ili internu medicinu i akupunkturu.

najbolji kiropraktičar

U svijetu postoji trend takozvane integrativne medicine gdje se u sadašnju integrativnu praksu integriraju svi trendovi koji su usješni, neškodljivi i pokušava se napraviti jedan otklon od hemijskih lijekova. Bosna i Hercegovina je jedna od zemalja koji troši najveći broj hemijskih lijekova po broju stanovnika a imamo najslabije pokazatelje zdravlja naših stanovnika. To je upravo zbog toga što imamo nekorektno propisivanje lijekova, a zanemarene su komplementarne metode liječenja koje su maloprije navedene. Među njima je broj 1 manuelna medicina odnosno kiropraktika.

Za više informacija pozovite na 065 309 863.

“Kiro centar” Sarajevo, Obala Kulina bana 10.

Janja (pored Bijeljine), Ilindanska 1.

Razna anksiozna stanja mogu uzrokovati promjene u disanju, sa kojima su blisko povezani i lažni panični napadi. Više o tome pročitajte u ovom članku.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2020 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite