+387 65 309 863
+387 65 309 863

Smanjite pritisak na pluća. Lakše disanje uz pomoć kiropraktike

Bol u grudima koji utiče na pluća najčešće se javlja kao osjećaj nedostatka vazduha i pritiska u prsima.

Opisuje se kao:

  • Kratak dah
  • Gubitak daha
  • Osjećaj gušenja
  • Stezanje u grudima
  • Pritisak u grudima
pluća
Dr Boris Škarica – Kiropraktičar

Pritisak u grudima predstavlja bolove koji se osjećaju kao stiskanje ili stezanje, najčešće su posledica stresa, traume ili naprezanja, ali može upućivati i na stanje koje ugrožava život. Bol u grudima može biti povezan i sa vrtoglavicom, žgaravicom kao i brojnim tegobama.

Promjene na kičmi takođe uzrokuju bolove i pritisak na pluća. Analize pluća kod ovih pacijenata pokazuju da je sve u najboljem redu, a oni se i dalje ne osjećaju dobro, teško dišu, umaraju se i imaju bolove i pritisak. Osim bola može se javiti i osjećaj mučnine, nesvjestica, žgaravice, lupanje srca…

Kiropraktičkim tretmanom moguće je rasteretiti kičmu i otkloniti pritisak u grudima i sve propratne tegobe. Prilikom detaljnog pregleda i razgovora Dr Boris Škarica utvrdiće tačne uzroke vašeg bola i pristupiti manuelnom kiropraktičkom tretmanu. Specijalizovanim zahvatima odblokiraće dijelove kičme i vratiti ih u prirodan položaj čime će se omogućiti lakše disanje.

Dr Boris Škarica je doktor kiropraktike sa diplomom iz Berlina i Hamburga, doktor porodične medicine, ginekolog – akušer i ultrasoničar. Njegovu biografiju pročitajte ovde.

Za više informacija pozovite na 065 309 863.

“Kiro centar” Sarajevo, Obala Kulina bana 10.

Janja (pored Bijeljine), Ilindanska 1.

Razna anksiozna stanja mogu uzrokovati promjene u disanju, sa kojima su blisko povezani i lažni panični napadi. Više o tome pročitajte u ovom članku.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2020 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite