+387 65 309 863
+387 65 309 863

Ako se prođe prvi filter pregleda i detaljnog razgovora može se lako utvrditi zbog čega pacijent ima napad panike i kako se smiriti i kako se kiropraktikom mogu otkloniti tegobe koje uzrokuju napade panike. Kod pacijenta se prvo utvrđuje da li ima osnova za kiropraktički tretman.

Mora biti jasno da je svaka tegoba koju pacijent ima bitna. Prilikom ispitivanja pacijenata u ordinaciji Dr Boris i Bojana Škarica prvo se pacijent ispituje detljano kakve ga sve tegobe muče jer se dešava da i sam pacijent zaboravi neke tegobe koje mogu biti važne za izliječenje. Posle prvog tretmana, tj dolaskom na drugi tretman utvrđuje se da li pacijent ima tegobe koje je prošli put naveo. Tegobe mogu biti različite kao što je glavobolja, vrtoglavica, lupanje srca, nadutost, žgaravica i još neke druge tegobe u zavisnosti od pacijenta do pacijenta. Sve ove tegobe usled dešavanja napada panike zovu se još i paničnim poremećajima.

napad panike i kako se smiriti

Nekada su ovakve tegobe bile često potcjenjivane koje ljudi navode. Često su dolazili pacijenti sa neobjašnjivim tegobama da imaju probadanja ili bolove u određenom djelu tijela kao što je bol u ramenu, bol ispod plećke, ubrzano lupanje srca i još mnoge druge tegobe. Tada se obave nalazi i utvrdi se da je pacijent zdrav i da mu ne fali ništa. Ali čim je pacijent došao kod doktora i žali se na određene tegobe to mora biti nešto. Tada se dešava najgori scenario po pacijenta i ako taj doktor ne može da uspostavi dijagnozu on ga šalje kod psihijatra koji će ga proglasiti simulantom ili će to proglasiti nekim psihičkim problemom.

U poslednje vrijeme je postalo normalno da se ovakvim pacijentima kaže da im je opao imunitet ili da sve te tegobe koje imaju su nastale od stresa. I normalno je da ako se pacijentu kaže da je zdrav ali da ima takvo stanje zbog stresa sva odgovornost se prebacuje na pacijenta jer ne mogu da nađu uzrok tegoba ili uspostave dijagnozu.

Lijek protiv straha i panike može biti kiropraktički tretman. Dr Boris Škarica ima izjave od stotina različitih pacijenata i visoku stopu uspješnosti u liječenju ovakvih tegoba. Ovi pacijenti više nemaju tegoba kao što su lupanje srca, vrtoglavica, nema osjećaja gušenja, ima stabilan hod, nema osjećaj tonjenja. Stres svakako postoji, a to je akutni stres. Međutim, značenje stresa je daleko preuveličano upravo iz ovih razloga jer stres služi za neki bjeg od nesposobnosti postavljanja adekvatne dijagnoze.

Savremeno doba ima savremenu patologiju, savremenu simptomatologiju i mora imati savremeno liječenje a to je kiropraktika.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2020 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite