+387 65 309 863
+387 65 309 863

Vrtoglavica i gubitak ravnoteže – Nesigurnost u sopstveno tijelo

Asima Pešić je dugi niz godina mučila vrtoglavica i gubitak ravnoteže te je stoga posjetila Dr B. Škaricu kako bi potražila pomoć za svoj problem. Rješenje je bio kiropraktički tretman gdje se već nakon prvog tretmana osjetilo momentalno olakšanje.

Dr Boris Škarica

U ordinaciju je došla po preporuci. Dugo godina je muče brojne tegobe: vrtoglavica i gubitak ravnoteže, problemi sa vratnom kičmom, omaglica na očima, teret u ramenima i rukama, gubitak ravnoteže pri hodu, česta vrtoglavica pri ustajanju, zanošenje u stranu pri hodu. Asima je odlazila kod brojenih ljekara koji su joj prepisivali razne terapije, ali napredka u liječenju nije bilo. Pored ovih tegoba osjećao se i jak pritisak u grudima i ubrzan rad srca.

Posle prvog kiropraktičkog tretmana, tegobe su olakšane za 50 odsto. Nakon toga dolazi i na drugi kiropraktički tretman posle kog se osjeća jako dobro, ima olakašano hodanje bez gubitka ravnoteže, nema vrtoglavice, bolovi u grudima i kratak dah su nestali i sada je olakšan udisaj i izdisaj. Pored fizičkog olakšanja velika stvar je što je sada i psihički stabilna jer ima sigurnost u svoj tijelo i može da upravlja sa njim kako želi.

Vrtoglavica i gubitak ravnoteže

Kiropraktika pomaže u otklanjanju tegoba i poremećaja iza kojih ne stoje strukturni poremećaji organa. Kiropraktička dijagnoza je vrlo precizna, brza i efikasna. Zato ljekari koji ne vladaju poznavanjem kiropraktičke dijagnostike će vrlo teško doći do ispravne dijagnoze što je bio slučaj i kod Asime Pešić koju je mučila vrtoglavica i gubitak ravnoteže. I često se u praksi dešava da pacijenti dolaze ljekarima stalno sa brojnim tranzitornim tegobama koje su vezane za različite organe. Nakon pregleda ljekara ne mogu se pronaći nikakve promjene i ispostavi se na kraju da pacijent završi sa dosta medikamenata. Povezane tegobe mogu biti: vrtoglavica i pritisak u glavi, često se osjeća gubitak ravnoteže pri hodu, vrtoglavica i osjećaj mučnine u želucu, zanošenje u stranu pri hodu i tako dalje.

Za više informacija pozovite na 065 309 863.

“Kiro centar” Sarajevo, Obala Kulina bana 10.

Janja (pored Bijeljine), Ilindanska 1.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite