+387 65 309 863
+387 65 309 863

Bol u vratu i glavi često je povezan sa blokadom vratne kičme. U kiropraktičku ordinaciju Dr Boris Škarica došla je Dijana Trifković koja je imala jake bolove u vratnoj kičmi. Dugo vremena su je mučile tegobe: glavobolja, trnjenje ruku, nesvjestice, bol u želucu, bol u nadlaktici. Nakon jednog kiropraktičkog tretmana bolovi su nestali.

Pogledajte u videu kako je izgledao kiropraktički tretman.

Kiropraktikom je moguće otklonite različite tegobe. Preko njene dijagnostike moguće je prevenirati i liječiti brojne funkcionalne poremećaje koji nastaju zbog funkcionalnih poremećaja same kičme. Bol u vratu i glavi moguće je otkloniti jer je došlo do poremećaja u pokretljivosti samog kičmenog stuba. Poremećaji kičmenog stuba mogu jednom lančanom reakcijom da dovode do brojnih poremećaja u organizmu koji se manifestiraju brojnim tegobama.

Ove tegobe je bez kiropraktičkog znanja i iskustva veoma teško prepoznati, dijagnosticirati a još teže liječiti ili sanirati. Stoga, kiropraktičkim tretmanima brojne tegobe se jako brzo mogu sanirati. Neke od njih su: glavobolja, vrtoglavica, žgaravica, štucanje, podrigivanje, lupanje srca, bol u vratu i ramenu, bol ispod plećke i još mnogo toga. Sam proces je bezbolan i dolazi do momentalnog olakšanja.

Dobro zdravlje velikim dijelom zavisi i od normalnog funkcionisanja nervnog sistema koji čine mozak i živci. Oni se protežu duž kičme i odatle se granaju prema svim dijelovima našeg tijela. Ukoliko je otećena kičma, ostatak tijela ne može normalno funkcionisati i samim tim dolazi do raznovrsnih oboljenja. Pomoć koju pacijent dobija od doktora kiropraktičara je takva da mu se pomaže da se tijelo ispravi samo, koristeći svoju sposobnost vraćanja u prirodno stanje. Krajnji cilj svega ovoga jeste uspostavljanje svih funkcija.

Bol u vratu i glavi
Dr Boris Škarica

Ljekar kiropraktičar prvo utvrdi koji segment kičme ima smanjenu pokretljivost kao što je bol u vratu i glavi i onda odgovarajućim grifovima namješta tj. ponovo vraća taj segment u prvobitnu funkciju i pokretljivost.

Za više informacija pozovite na 065 309 863.

“Kiro centar” Sarajevo, Obala Kulina bana 10.

Janja (pored Bijeljine), Ilindanska 1.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite