+387 65 309 863
+387 65 309 863

Bol u leđima pri disanju – jake vrtoglavice,glavobolje i bolovi u želucu

Bol u leđima pri disanju i prve tegobe kod ove pacijentkinje javile su se još prije dvije godine. U isto vrijeme počeli su se javljati bolovi u kičmi donji dio kao i bol u gornjem dijelu kičme. Svi pregledi na koje je bila upućena od strane porodičnog ljekara su bili neuspješni.

Pacijentkinja je slana kod fizijatra, kardiologa, neurologa i tako dalje, gdje nije dobila odgovarajuću medicinsku pomoć koja joj je bila potrebna. Na kraju tih bezuspješnih pokušaja je odustala od liječenja. Tegobe su se javljale povremeno, imala je problema sa disanjem zbog bola u leđima. Zatim su počele da se javljaju vrtoglavice, nije mogla kvalitetno da spava i jaka glavobolja u potiljku. Zatim problemi sa čučanjem i ustajanjem gdje se vrtoglavica redovno javljala a ponekad i nesvjestice.

Bol u leđima pri disanju uzrokovao je jake i česte glavobolje, mučnine, povraćanje , bolove u želucu. Odlazila je od doktora do doktora nadajući se pomoći koju bi trebala da dobije. Nažalost, niko od njih nije mogao da joj kaže od čega boluje i od čega je bolesna. Nikakva dijganoza nije data, a dobijala je raznorazne terapije, medikamente, inekcije kako bi se te tegobe pokušale ublažiti. Međutim, kako znati dati lijek, a ne znati uzrok niti da li će ta terapija ili medikament biti od kakve pomoći.

Kako je vrijeme odmicalo tegobe su se sve češće počele javljati i pojačanog intenziteta. I dalje jake glavobolje, bol u lijevom dijelu grudnog koša, vrtoglavice, povraćanje. Danima nije ustajala iz kreveta i zbog jakog bola u želucu. Ponovo nakon svega toga se javlja porodičnom ljekaru koji kaže da vjerovatno ima uklještenje nekog mišića. Zatim novi krug slanja kod istih specijalista koji su gore već navedeni, ali pomoći nije bilo.

Bol u leđima pri disanju

Bol u leđima pri disanju otklonjen kiropraktikom

Pacijentkinja je došla preko prepourke u ordinaciju Dr Škarica. Sve navedene tegobe i blokade koje je pacijentikinja imala. Nakon što se saznalo šta je problem odmah je bila zakazana za tretman kiropraktike. Posle prvog pregleda i tretmana bolovi i glavobolja su prestali, osjetila je veliko olakšanje. Primjenjene su manuelne metode kiropraktičkog tretmana zbog određenih blokada kičme.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite