+387 65 309 863
+387 65 309 863

Atlas kiropraktika – Atlas terapija i deblokiranje ostalih pršljenova

Kiropraktika je danas najbrže rastuća profesija u svijetu. Tegobe koje stvara atlas kiropraktika uspješno rješava. Prvi licencirani kiropraktičar u BIH je doktor Boris Škarica.

Kiropraktičar liječi svoje pacijente rukom. Licencirani kiropraktičar obučen je da različitim zahvatima otkloni veliki broj tegoba. On uspješno normalizira smanjenu pokretljivost zglobova. Ublažava ili potpuno otklanja bolove u kičmi i otklanja brojne funkcionalne poremećaje u radu gotovo svih organa u tijelu koji su povezani sa kičmenim stubom.

U poslednje vrijeme razvili su se i drugi stilovi kiropraktike kao što su kiropraktika aktivatorom. Aktivator je vrlo uspješna sprava kojom certificirani kiropraktičar rješava smanjenu pokretljivost zglobova i ublažava ili umanjuje bolove u kičmi. Uređuje rad unutrašnjih organa do kojih je došlo do problema sa kičmom.

Tompsonova kiropraktika je najnovija i najuspješnija metoda kiropraktike koja stiže iz Sjedinjenih Američkih država. Danas je to najbrži rastući stil kiropraktike gdje zbog svoje velike uspješnosti imaju veliku popularnost. Iako ove tehnike liječenja ponekad izgledaju neobično i grubo u pitanju su veoma ugodne i sigurne tehnike koje veoma uspješno otklanjaju brojne tegobe savremenog čovjeka. Na Tompsonovom stolu može se ponovo uspostaviti uredna pokretljivost bilo kojeg dijela kičmenog stuba.

Atlas kiropraktika

Atlas kiropraktika – Primjena Tompsonove kiropraktike

Veoma uspješna je i Atlas kiropraktika i njegova deblokada. To je prvi kičmeni pršljen pa je zbog toga ovaj stil kiropraktike je veoma omiljen u atlas terapiji. Tompsonovim tehnikama mogu se rješiti blokade na svim ostalim zglobovima kičme, kukovima, koljenima, skočnim zglobovima, ramenima, laktovima i tako dalje. Kiropraktika je potpuno bezbolna, ugodna i neškodljiva pa se može primjenjivati i nad pacijentima svih dobnih uzrasta. Kiropraktika je metoda liječenja 21. vijeka i uspješno otklanja glavobolje, vrtoglavice, šumove u uhu, omaglice, nesigurnost pri hodu, bolove u ramenima i vratu. Na svim dijelovima kičme otklanja posledice povreda, ubrzava oporavak posle saobraćajnih udesa . Otklanja trudničke tegobe kao što su mučnina, žgaravica, povraćanje, nesvjestica i tako dalje.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite