+387 65 309 863
+387 65 309 863

Bol i ukočenost u vratu – Izazivaju neobjašnjive tegobe a uzrok je vratna kičma

Bol i ukočenost u vratu često može biti problem kod mnogo pacijenata jer im se različiti bolovi javljaju u različitim vremenskim intervalima. Te bolove mogu da prate različite zdravstvene tegobe kao što su glavobolja, vrtoglavica, šumovi u ušima, bol u različitim dijelovima glave a često u frontalnom dijelu. Zatim, bolovi u korjenu nosa, šumovi u ušima, smetnje sa vidom ili sluhom, pritisak ili osjećaj stezanja u glavi, jaka glavobolja u potiljku i tako dalje.

Sve ove zdravstvene tegobe mogu da muče ljude mjesecima pa i godinama, zbog kojih godinama idu ljekarima koji ih bezuspiješno liječe. Tokom dugotrajnog liječenja potroši se veliki broj medikamenata. Ove tegobe i bolove uspješno rješava kiropraktika. Bol i ukočenost u vratu izaziva ove tegobe a vrlo često je uzrok vratna kičma.

Pacijenti se vrlo često javljaju zbog različitih vrsta bolova kao što je bol u ramenima i vratu, bol u kičmi u donjem dijelu. Takođe, tu su različiti problemi i bolovi u kičmenom stubu što podrazumijeva smanjenu pokretljivost kičmenog stuba. Kiropraktika je zdravstvena metoda koja ovo uspiješno liječi i o tome govore brojna svjedočenja pacijenata dr Borisa Škarice. Zbog bolova u ramenima pacijenti nisu mogli mjesecima da podignu ruku na gore, a sada, nakon kiropraktičkih tretmana to rade bez ikakvih problema.

Bol i ukočenost u vratu
Dr Boris Škarica

Neobjašnjive tegobe koje može prouzrokovati bol i ukočenost u vratu

Kiropraktika pomaže i kod pacijenata koji imaju neobjašnjive napade srčane aritmije ili lupanje srca. Zatim, pacijenti koji se žale svojim doktorima kako ne mogu da udahnu dovoljno vazduha ili da imaju plitak udisaj. Tada može doći do gušenja jer im nedostaje vazduh. To dovodi do teškog spavanja, neudobnosti sopstvenog kreveta i tako dalje. To su sve neke neodređene stvari koje se stalno dešavaju, a koje školska medicina uopšte ne poznaje. Školska medicina se bavi konkretnim oboljenjima, a ovde se ne radi o konkretnim oboljima. Ovde se radi o konkretnim zdravstevnim tegobama bez prisustva konretnog oboljenja. Te zdravstvene tegobe nastaju zbog različitih blokada u kičmenom stubu. Te blokade remete rad perifernih nerava koje regulišu rad organa.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite