+387 65 309 863
+387 65 309 863

Bol između lopatica – bol između plećki, ubrzan rad srca

Kada se javi bol između lopatica obično to bude na jednom mjestu i čovjek osjeća kako ga to boli i peče. Iako se odrade svi snimci na rendgenu ili magnetnoj rezonanci ispostavi se da su svi nalazi u redu. Međutim, to i dalje čovjeka boli i postaje neobjašnjivo zašto.

Kiropraktika se bavi reverzibilnim, čistim disfunkcijama rada organa. Što znači, organ je zdrav ali ne funkcioniše kako treba. Na primer srce je potpuno zdravo, ali se povremeno javljaju problemi u srčanom ritmu odnosno napadi ubrzanog lupanja srca. Te palpitacije znaju jako da uznemiravaju pacijente. Često se javljaju i nagli skokovi povišenog krvnog pritiska ili nagli padovi niskog krvnog pritiska. Zatim pormećaji rada autonomnog nervnog sistema, problemi sa želucem. Pacijent koji ima problem sa želucem često ima bolove, žgaravic, podrigivanje, poremećaje u radu gastroezofagealnog sfinktera. Čitav ovaj niz tegoba dovodi do još mnoštva drugih tegoba kao što su problemi sa gutanjem čvrste hrane ili tečnosti. Kada je u pitanju srce mogu se javiti Bolovi iza grudne kosti koji jako imitiraju anginu pektoris, a da je srce potpuno zdravo.

Bol između lopatica

Kako otkloniti bol između lopatica i svih tegoba koji su nabrojane

Ove sve do sada nabrojane tegobe su nejasne stvari pa tako i bol između lopatica, a koje kiropraktika rješava u momentu. Još jedna od tegoba za koju se pacijenti javljaju je učestalo mokrenje. Tada se dešava da pacijent ima čest nagon za mokrenjem ili da ne može da zadrži mokraću. Još jedan niz tegoba koje kiropraktika uspješno otklanja je kada se jave bolovi u kukovima, bol u preponama, bol u donjem dijelu kičme, trnjenje nogu , bolove u listovima. Tu su još i problemi sa pažnjom, koncentracijom i memorijom, problemi sa cirkulacijom koja ide prema glavi jer dolazi do smanjenog protoka krvi prema glavi. Tu dolazi do refleksnog spazma vertebralnih arterija. Dakle more problema može da se javi pacijentima zbog određenog bola na određenom mjestu koje je povezano sa kičmenim stubom.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite