+387 65 309 863
+387 65 309 863

Izliječenje a ne liječenje je najveća prednost koju kiropraktika pruža

Dugotrajno ili dugogodišnje liječenje najveći je problem današnjih pacijenata koji se žale na različlite tegobe koje su najčešće povezane sa kičmom. Stalni odlasci kod različitih doktora opšte prakse, neurohirurga, neuropshijatara i ostalih ljekara dovode pacijente do beskrajne potražanje za lijekom a nikada ga ne dobiju jer im nije moguće utvrditi uzrok tegoba koje ih muče. Najčešće su to glavobolje, vrtoglavice, omaglice, bol u dubini očiju, bol u korjenu nosa, bol u vratu, bol u ramenima, bol ispod plećke, bol u grudima, žgaravica, učestalo mokrenje i još mnogo toga.

Doktor Boris Škarica ima svjedočenja na hiljade pacijenata koje je doveo do izliječenja, a koji su godinama patili od različitih vrsta tegoba koje su i dan danas ljekarima neobjašnjive. Sada ćete imati priliku da pogledate video ili da pročitate tekst od nekoliko pacijenata koje je Dr Škarica doveo do potpunog izliječenja. Njih su različite tegobe pratile godinama. Trošili su mnogo lijekova, išli po banjskim tretmanima, odlazili raznim specijalistima, međutim lijeka nije bilo.

Benjamin Mahmutović imao je tegobe u vratnom dijelu kičme koja je posle prouzrokovala glavbolje i vrtoglavice. Vid je bio jako loš, za bolji pogled morao je da napreže oči i posle brojnih odlazaka kod ljekara odlučio se posjetiti doktora Borisa Škaricu. Nakon samo jendog tretmana Benjamin se osjeća mnogo bolje, sve tegobe koje je imao su svedene na minimum. Jedini uzrok kada ih ponovo dobije je preveliki umor. Tople preporuke stižu od Benjamina da svako ko ima nekih sličnih tegoba da se ne dvoumi i posjeti doktora.

Liječenje

Liječenje koje je trajalo godinama – Oduzetost lijeve strane tijela

Suad Hamzić je specifičan slučaj koji je takođe posjetio doktora Borisa Škaricu, a nikada prije toga nije čuo šta je kiropraktika i kako to njemu može pomoći. Dvije godine je odlazio po raznim bolnicama i banjama. Kakav je išao u bolnicu ili banje takav se isto i vraćao kući. Dobio je liječenje a ne izliječenje koje je očekivao. Njegov najveći problem prilikom prvog dolaska u bolnicu je bio da se žalio na ukočenost kompletne lijeve strane tijela tj u nekom trenutku i oduzeta.

Mogao je samo privremeno da pomjera tu lijevu stranu ali nije mogao da hoda stabilno na nogama, da vozi auto, da radi na poslu i na kraju je došlo do toga da nije moga više sam ići ni u toalet. On je kod doktora Škarice došao pun skeptike i straha ne vjerujući da on posle toliko doktora koji su ga liječili može da mu pomogne. On nije ni znao šta je kiropraktika, ali se posle tretmana uvjerio šta je to kiropraktika. Potpuno izliječenje je Suadu Hamziću promijenilo život, naravno u pozitivnom smislu i kompletna porodica se vratila normalnom životu. Posle prvog tretmana doktor mu je rekao da čučne iako on to nije mogao uraditi pune dvije godine. Osjećao je strah i nemoć ali je posle toliko vremena uspjeo napraviti nekoliko čučnjeva, upaliti auto i otići kući, ići samostalno u toalet.

Pacijenti koji su imali bezuspiješno liječenje sa različitim glavoboljama

Suada Hamzić je dugo vremena hodala pogrbljena i imala je problema sa glavoboljama. Posle prvog tretmana kiropraktike joj je bilo bolje. Problemi koji su Suadu zahvatili su bili povijanje leđa i jaki bolovi u leđima. Tretman kod doktora Škarice je bio bezbolan.

Vasvija Mulasalihović je još jedan pacijent doktora Borisa Škarice. Ona je imala jake glavobolje, a mislila je da se on bavi samo kičmom ne znajući da je jedna od tegoba glavobolja najčešće povezana sa kičmenim stubom. Donijela je nalaze od doktora još iz 2003 godine i dijagnoza je bila zasijenjeni rubni dijelovi sinusa. Dugo godina je trajalo liječenje, iz godine u godinu bilo je sve gore da je na krjau povadila sve zube jer su joj rekli da su joj upaljeni živci i da je zato boli glava. Ponovo su je snimali i rekli joj da više nisu sinusi već upala živca i to joj je rekao otorinolaringolog doktor za uho, grlo i nos.

Dobila je da troši lijekove i nakon ponovne kontrole nije bilo bolje. Tako je hodala od jednog do drugog specijaliste, a pomoći nije bilo. Na kraju igrom slučaja ljekar opšte prakse je uputio ginekologu da ode na kontrolu. Došla je kod doktora Škarice koji je takođe i ginekolog koji je tako saznao da ima glavobolje. Uradio je jedan tretman zatim nakon sedam dana još jedan i glavobolja je prestala.

Za više informacija šta je kiropraktika pogledajte ovdje.

kiropraktika Sarajevo – Kiro centar Sarajevo

Za više informacija pozovite na 065 309 863.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite