+387 65 309 863
+387 65 309 863

Skoro tri godine profesoricu Jelicu Marijanović mučile su neprekidne potiljačne glavobolje koje su se manifestovale trnjenjem glave. Bol je kretao od potiljka a zatim se prebacivao na čeoni dio i na sve to su se nadovezivali drugi raznorazni bolovi u krsnom dijelu, ispod desnog podrebarnog luka, lupanje srca, nesanica, trnjenje prstiju lijeve ruke.

Svaka tri mjeseca se javljalo gušenje koje traje a zatim na nekoliko dana prođe i opet sve ispočetka. Sve ove tegobe su se smjenjivale sem potiljačne glavobolje koja je bila neprekidna. Posjetila je porodičnog ljekara kako bi saznala zbog čega joj se javljaju sve ove tegobe. Nakon svih pretraga krvi, urina, snimanja štitne žlijezde, određivanja hormona štitne žlijezde, pregleda neuropsihijatra, neurologa, specijaliste za uho grlo i nos i specijaliste očnog doktora svi nalazi su bili u redu i komentar doktora opšte prakse bio je da su ovo nalazi zdrave žene. Međutim, tegobe su i dalje trajale, pila je razne lijekove za pritisak, protiv lupanja srca, bolova i nesanice ali nijedan lijek nije pomogao.

Potiljačne glavobolje

Do prije dva mjeseca više nije znala kome da se obrati i na internetu je naišla na pojam kiropraktike i tada je i čula za Doktora Škaricu i edukovala se o tome šta je kiopraktika. Tu je pronašla na stotine različitih izjava od ljudi koji su imali slične tegobe i odlučila se probati doći na tretman.

Poslije prvog tretmana koji je trajao 15 minuta, a pri tome nije bio bolan sledeći dan se osjećala mnogo bolje. Gušenja su odmah prestala što joj je olakšalo život. Drugi bolovi su takođe smanjili. S obzirom da nije završila sa tretmanima bolovi su se smanjili za 80% i daleko joj poboljšali život. Posle toga je došla na još nekoliko tretmana i potiljačne glavobolje su nestale.

Svi pacijenti koji imaju ovavke vrste tegoba su za kiropraktiku ukoliko se žele osloboditi višegodišnjih tegoba.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite