+387 65 309 863
+387 65 309 863

Trnjenje tabana i prstiju na nogama je često povezan problem sa kičmom. Pacijentkinja kojoj je ovo bio dugogodišnji problem izliječila se uz pomoć kiropraktike u ordinaciji Dr Boris i Bojana Škarica. Ona se javila zbog jakih bolova u donjem dijelu kičme koji su zračili niz desnu nogu.

Žalila se na trnjenje u cijeloj nozi, bolove u petama i tabanima. Ovo je pratio bol u gornjem dijelu kičme, zatim vrtoglavice i učestalo mokrenje na svakih pola sata po jednu kap. Osjećaj je bio snažan sa peckanjem mokraćne cijevi. Ovo se jako često dešavalo, a pogotovo tokom noći kada je često imala potrebu za mokrenjem.

Dakle, ovaj skup simptoma je vrlo teško objasniti ako razmišljamo strogo medicinski prema doktrini školske medicine. Međutim, obilje ovih tegoba koje su povezane sa više različitih sistema može se objasniti uz pomoć kiropraktičkog pristupa jer je gospođe Mevlida imala blokade na različitim dijelovima kičme. Blokade u vratu, u lumbalnom dijelu kičme ili donjem dijelu kičme, trnjenje tabana i prstiju na nogama koji su kiropraktičkim tretmanima uspješno otklonjeni.

trnjenje tabana i prstiju na nogama

Ona je momentalno ostala bez ikakvih tegoba i još jednom je bila naurčena za tretman kako bi se stabilizirala kičma i ona sada više nema one tegobe i probleme. Inače, tri mjeseca je patila od ovih tegoba, primala inekcije i uzimala brojne medikamente ali se to na kraju opet nije moglo riješiti.

Na ovom primjeru može da se vidi kako nastaje i zbog čega nastaje poremećaj u radu mokraćnih organa tj. učestalo mokrenje koje je veoma često kod žena i koje se često zamjeni sa infekcijom. Ako u urinu nema nikakvih znakova infekcije i sve je čisto žene često troše lijekove godinama ali bez ikakvog uspjeha. Takva stanja se pogoršavaju hroničnom infekcijom mokraćnog mjehura, a ne misli se da to možda nije jedna neurogena disfunkcija mokraćnog mjehura koja se lako rješava kiropraktičkim putem .

Nažalost, ovakvi pacijenti često dobiju hroničnu upalu mokraćnog mjehura jer stalnim uzimanjem antibiotika dovodi se do selekcioniranja rezistentnih oblika bakterija koje se onda razmnože i dobiju super infekciju.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite