+387 65 309 863
+387 65 309 863

Tegobe ove pacijentkinje započele su prije dvije godine. U jednom trenutku osjetila je oduzetost u obje noge i zavšrila je u hitnoj. Diskopatija c4 c5 je bila dijagnoza na rengenu. To je bilo uzrokovano nepravilnim podizanjem tereta. Tada je došlo do povrede kičme i ostala je neporketna u tom trentuku.

Nije mogla podići niti jednu nogu nakon čega je prevezena u hitnu pomoć. Tamo je dobila nekoliko inekcija kako bi joj se povratio osjećaj u nogama. Nakon odrađenih snimaka rengena i dobijene dijagnoze odlazi u Banju Koviljaču na terapije. Međutim, ovo je izazvalo kontra efekat. Agonija se dalje nastavljala jer je bila u potrazi za pomoći odlazeći kod priučenih kostolomaca čije su terapije bile veoma bolne, za razliku od tretmana koji je dobila kod doktora Borisa Škarice. Kako pomoći nije bilo došlo se do toga da je ona svo vrijeme imala pogrešnu dijagnozu.

Diskopatija c4 c5

Prava dijagnoza bila je spondiloza tj. kriva kičma a ne Diskopatija c4 c5. Zbog ovakve dijagnoze često dolazi do iskakanja pršljenova iz njihovog ležišta. Po nagovoru prijatelja i svjedočenju mnogobrojnih pacijenata dolazi kod Doktora Borisa Škarice jer su svi oni imali pozitivna iskustva u njihovom izliječenju. Tegobe koje je osjećala su bile strašne pogotovo u vratnom i lumbalnom dijelu kičme, a zatim učestalo i nekontrolisano mokrenje.

Prilikom saginjanja javljala se vrtoglavica, onda bolovi u rukama i nogama i sve je to pratila nervoza i nesanica što je logičan sled događaja nakon ovakvih tegoba. Došla je sa izvjesnim strahom ali se na kraju jako prijatno iznenadila jer su njegove terapije potpuno bezbolne. Posle prvog tretmana osjećala se mnogo bolje i nestalo je mnoštvo tegoba koje je imala. Svi bolovi u vratnom i lumbalnom dijelu su nestali. Čak je došlo i do iskakanja trtične kosti koja je takođe vraćena na svoje mjesto.

Nakon ovog jednog tremana došla je na tretman još jedan put i svi problemi su nestali. Posle ovih tretmana život joj se promjenio i njena porodica je to mogla da osjeti zato što je bila sretnija i raspoloženija .

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite