+387 65 309 863
+387 65 309 863

Migrena i glavobolja poslednjih 40 godina

Pogledajte nevjerovanto svjedočanstvo Hodižić Sirika kojeg je mučila migrena i glavobolja.

Snimak možete pogledati ovdje.

Zovem se Hodžić Sirik i dolazim iz Srebrenika. Glavobolje su bile svakodnevne i one me prate zadnjih 40 godina. Nema tablete na zemaljskoj kugli koju nisam probao. Neke su pomagale, neke nisu ali ništa nije bilo uspješno da mi to izliječi odnosno da trajno prestanu bolovi. To je bilo katastrofalno. Kada me ta glavobolja uhvati to je bilo ogromno povraćanje, nesvjestica, nemoć, katastrofa jedna.

Čuo sam za doktora Škaricu, odlučio sam doći ovdje i nisam se pokajao ni jednog momenta. Zato što mi je od prvog tretmana, 100% ovo govorim u svoje ime i 100% istinu da ni jedne tablete nisam popio od prvog do drugog tretmana na koji sam trebao doći. A dnevno sam pio trebalo bi po četiri tablete , a ja sam ih pio i do osam (nomigrene tablete). Pio sam i kafetine i brufene i neke druge i to nije imalo nikakvog uspjeha. Ako bi mi ostalo ovakvko stanje, ja ne bih bio zadovoljan nego pre prezadovoljan i svakome ko boluje od migrene, glavobolje ili nesvjestice neka se javi doktoru Škarici. Tvrdim da je izliječenje ne 100% nego 150%.

Prema tome ovo nije nikakva reklama, i ja sam lično bio skepktik pa sam se dvoumio da li ovde doktor može pomoći. Ovo govorim u svoje ime čisto i iskreno.

migrena i glavobolja
Dr Boris Škarica

Nevjerovatna izliječenja Dr Borisa i Bojane Škarica pogledati na linku ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite