+387 65 309 863
+387 65 309 863

Učestala glavobolja Enesa Tabakovića vodila je kod različitih ljekara specijalista, do ostanaka u bolnici i na kraju nije bilo rješenja.

Zovem se Tabaković Enes, dolazim iz Sarajeva. Prije četiri mjeseca počele su tegobe u vidu trnjenja u rukama i nogama, trnjenja u kičmi, bolova u zadnjem dijelu glave koji se širio i na prednji dio a zatim na vrat.

Osim stalnih glavobolja, trnila mi je desna ruka i tri prsta na toj istoj ruci. Bol je prelazio i na drugu stranu gdje mi je posle počelo da trni cijelo tijelo. Više je trnila lijeva strana nego desna. Bilo mi je i muka što je vodilo do povraćanja.

Javio sam se doktoru i otišao na neurološku klinku u Sarajevu gdje sam ležao 10 dana. Doktori su mi dali da pijem neke tablete tih 10 dana, a po izlasku iz bolnice nisam osjećao nikakvo poboljšanje. Stanje je bilo isto.

Nakon svega toga, čuo sam za Dr Šakaricu i najavio se za pregled. Poslije prvog tretmana osjetio sam veliko poboljšanje. Ja više nemam trnjenja u nogama, nema trenjenja u rukama, prestala je i glavobolja.

Kompletan video snimak možete pogledati ovdje.

Glavobolja
Dr Boris Škarica

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite