+387 65 309 863
+387 65 309 863

Žarko Bevanda je došao u ordinaciju Dr Boris i Bojana Škarica zato što je imao dijagnozu hijatus hernija. Imao je otežano gutanje, nije mogao da jede hranu kako treba i druge tegobe. Kompletan video snimak pogledajte ovdje.

Ja sam Bevanda Žarko i dolazim iz Viteza. Imao sam brojnih tegoba sa gutanjem. Imao sam problema sa kičmom, sa bolovima u želucu, imao sam omaglicu, vrtoglavicu.

Hranu nisam mogao da jedem, imao sam jaku žgaravicu i kiselinu. Prije dvije godine sam snimao gastroskopiju i rekli su mi da imam hijatus hernija. Dvije godine sam to liječio bezuspješno, a posle tretmana kod Dr Škarice mogu da jedem svakakvu hranu. Nema više bolova, mogu da normalno da gutam bez ikakvih smetnji. Prije samog tretmana nisam mogao da jedem slatku hranu jer mi je smetala zbog žgaravice a sada posle tretmana mogu normalno.

Kada sam ponovo odradio gastroskopiju, nestala je hijatus hernija (želudačna kila). Nemam više problema sa mučninom, vrtoglavicom, omaglicom, nema više bola u stomaku i kičmi.

Hijatus hernija - Izliječenje kiropraktikom

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite