+387 65 309 863
+387 65 309 863

Đokić Vera došla je sa brojnim tegobama od kojih su bol u donjim ledjima, kako otkloniti bol u vratnom dijelu leđa i dr. Nakon što nije dobila pravu terapiju i odgovore, došla je u ordinaciju Dr Boris i Bojana Škarica.

Imala je višegodišnje tegobe sa kičmom. Bolovi su kretali od glave, preko vratnog dijela kičme. Zatim su se spuštali na donji deo leđa (lumbalni deo kičme). Vera je pila različite terapije, išla u Banje ali sve to je bilo trenutno olakšanje nakon čega se ponovo vraća na staro stanje i dalje je ostalo kako ukloniti bol u donjim leđima i kako da sve ostale tegobe nestanu ili makar da se umanje. Čula je za Dr Škaricu i došla na tretman. Već nakon prvog tremana bolovi su znatno olakšani, sve normalno funkcioniše, nema potrebu za redovnu terapiju lijekova koje je pila.

Svi problemi koje je Vera imala kretali su iz kičme i širili se prvo ka glavi, od čega je imala jake glavobolje i vrtoglavice. Bolovi su se dalje spuštali niz ramena, kroz laktove do šaka. Dolazilo je do trnjenja šaka.

Video snimak i izjavu možete pogledati ovdje.

Kako ukloniti bol u donjem delu ledja

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite