+387 65 309 863
+387 65 309 863

Azru Smajić su pratile brojne tegobe kao što su: oticanje nogu i cijelog tijela, grčeve, trnjenje ruku i sve to su pratili bolovi u vratu i ramenima, zadržavanje vode u tijelu. Sve navedene tegobe potiču od problema sa kičmom koje ona ima preko 30 godina.

Bila je kod naših ljekara i nekada su joj terapije malo pomogle, a u većini slučajeva nikako. Kako je vrijeme prolazilo tegobe su postale sve učestalije i jače.

Nadutost stomaka i bolovi u leđima

Vremenom krenulo je oticanje nogu i stomaka a zatim i ostatka tijela. Sve tegobe javljale su se jedna iza druge, pa su počeli grčevi, trnjenje ruku, nadimanje, pojačano mokrenje, bolovi u vratu i ramenima. Dnevno je bilo i nekoliko stolica zbog nadimanja u stomaku, tada se jave jaki bolovi dok to ne prestane.

Kasnije su počeli novi problemi, čest svrab očiju nakon čega bi počeli bolovi u dubini oka, nesvjestice koje su se iznenada dešavale bez ikakvog predznaka. Osjećala je takvu nemoć da je morala po dva do tri sata da leži nakon toga kako bi mogla da ustane.

Lijek za oticanje nogu i nadutost stomaka

Za sve navedene tegobe lijek bio je u kiropraktičkom tretmanu Dr Škarice. Doktor Boris Škarica je jedini znao uzrok svih ovih tegoba. Oticanje nogu, nadutost stomaka i bolovi u leđima, bolovi u vratu i ramenima su nestali posle prvog tretmana.

Kretanje je bilo lakše, ostejtilo se značajno olakšanje u ramenima, rukama, kičma je bila lakša, nije bilo bolova u nogama i prestale su nesvjestice.

Posle prvog tretmana vidio se dobar napredak jer Azra nije bila u mogućnosti da hoda, tek nakon tretmana je počela samostalno da šeta bez pratnje.

Kompletnu video izjavu pogledajte ovdje.

Nevjerovatna izliječenja Dr Škarice možete pogledati ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite