+387 65 309 863
+387 65 309 863

Šta je migrena?

Migrena je hronična bolest koja izražava jake glavobolje na jednoj polovini glave a često je povezana sa simptomima nervnog sistema.

Migrena simptomi

Simptomi migrene mogu biti različiti a ono što je jedinstveno za nju je da zahvata jednu polovinu glave i može da traje kratak ili duži vremenski period. Tada se javlja mučnina, povraćanje, žgaravica i bol može da bude sve jači prilikom povećanja fizičke aktivnosti.

Razlika između migrene i glavobolje

Kada se kaže glavobolja misli se na uobičajne tip glavobolje koji je izazvan nekom vrstom stresne situacije, dok migrena predstavlja probadajući bol na jednoj polovini glave.

Kako se liječi migrena?

Anu Lueger iz Austrije je mučila migrena još od 14-te godine a to je već nekih 38 godina. Probala je sve vrste terapija, tableta , akupresure, neurologa, raznih kiropraktičara i ostalih. Nije postojalo nešto u medicini što ona nije probala.

Preporuku je dobila od sestre, i iz prve nije prihvatila da dođe jer se uvjerila da joj medicina nije mogla pomoći. Ana je po struci medicinska sestra i posjetila je ordinaciju Dr Boris i Bojana Škarica. Tretman koji je dobila od Dr Škarica smatra da je najbolji lijek protiv migrene.

Imala je napade migrene i do nekoliko puta sedmično. Za mjesec dana posle tretmana dobila je ukupno dva napada migrene za cijeli mjesec. Prvi put je bio laganiji napad, drugi put malo jači napad.

Imala je probleme sa mišićima u ramenima koji su bili stalno napeti i tvrdi. Pored svih masaža koje je probala, posle kiropraktičkog tretmana kod Dr Škarice ona ponovo može normalno da živi.

migrena

Kompletnu video izjavu Ane Lueger možete pogledati ovjde.

Nevjerovatna izliječenja Dr Škarice možete pogledati ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite