+387 65 309 863
+387 65 309 863

Gospodin Ečkanović je tražio pomoć jer su mu se javljao jak bol u lijevoj ruci. Tek kada bi se zagrijala ta ruka, bolovi bi se umanjili.

Bol u lijevoj ruci i vratu

Radio je atlas prije nekoliko godina i imao je strašne glavobolje. Pored toga ostao je jedan dio glavobolje koja se spuštala niz vrat i osjećao je težak pritisak u očima. Taj bol u lijevoj ruci i vratu postajao je nepodnošljiv.

Bol u podlaktici lijeve ruke

Kod Dr Borisa Škarice došao je zbog bola u podlaktici lijeve ruke, bolova u vratu, vratnim žilama i u glavi koji se protežu na bolove u očima. Posle jednog tretmana osjetio je olakšanje, bolovi u lijevoj ruci i bolovi u podlaktici lijeve ruke su skoro nestali. Takođe, posle tretmana nije više imao bolove u vratu, bolove u glavi, žgaravica je nestala.

Obje ruke može da podigne gore u vis bez ikakvog napora. Zdravlje se znatno poboljšalo nakon prvog tretmana. Pored ovih tegoba, bolovi u desnoj nozi su se smanjili ,stolica je postala redovna i vratio se stabilan hod na obje noge.

Bol u lijevoj ruci

Kompletnu video izjavu Meksuza Ečkanovića možete pogledati ovjde.

Nevjerovatna izliječenja Dr Škarice možete pogledati ovdje.

Copyright © 2020 Dr. Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu niti prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite