+387 65 309 863
+387 65 309 863

Otkrijte zašto jake glavobolje dovode pacijenta u stanje agonije i nemoći

Bolna stanja pacijenata koji su imali jake glavobolje, diskus hernije, vrtoglavice dovodilo je do bespomoćnosti i agonije iz dana u dan. Svjedočenja ovih pacijenata zagarantovano pokazuju kako dr Boris Škarica od nemogućeg napravi moguće i to samo svojim rukama. Ono što se može vidjeti se po mnogima graniči sa nemogućim, ali svi koji su pomoć potražili u ordinaciji dr Škarica živi su svjedoci apsolutno mogućeg izliječenja različitog spektra oboljenja isključivo rukama.

Zdravstveni problemi Elmedine Šabić iz Tuzle počeli su nakon saobraćajnog udesa. Konstatovana joj je trzajna povreda vrata odnosno diskushernija vratne kičme kao konačna dijagnoza. Obišla je sedam ortopeda koji su dijametralno suprotno dali svoja mišljenja. Bilo je takvih da su joj govorili da je vjerovatno “pala s trešnje” kada je bila mala do onih “sigurno je to od teških fizičkih poslova”, “uvjek je imala krivu kičmu” i tako dalje. Jedan od ortopeda je rekao da ne zna da li će joj osiguranje priznati povrede, a ona je ustvari došla zbog bolova. Nakon kratkog vremena počele su da se javljaju jake glavobolje, vrtoglavice, mučnine, bolove u cijeloj kičmi, oticanje stopala što je sve zajedno vodilo izutetno teškom i vremenski ograničenom hodu. Ortopedi joj nisu mogli pomoći.

Posle prvog tretmana kod dr Borisa Škarice koji je trajao nekih 15 minuta ona kaže da više nema glavobolju, vrtoglavice, bolove u kičme, bolove pri hodu i da se osjeća dobro. Nekada je hodanje Elmedine Šabić bilo limitirano upotrebom štaka a danas hoda bez njih,

Radojka Torlaković iz Ugljevika nalazi se na privremenom radu u inostranstvu. 10 godina je imala jake glavobolje uz bolove u ramenu. Ljekari u Austriji su konstatovali postojanje jakih ali neizliječivih migrena. Na sve strane je obišla doktore i porodične medicine, fizijatre, neurologe, primala inekcije, infuzije ali sve bez uspjeha.

Ona kaže da je imala toliko jake bolove da su njen sin i muž morali da zatvaraju prozore kada ona napade i bolove. Posle toga svega odlučuje se doći u kiropraktičku praksu dr Škarica. Posle prvog tretmana ona kaže da je progledala (izašla iz tame na svjetlost). Nakon toga odrađen je još jedan tretman i svi bolovi su nestali.

Senad Mujić koji dolazi iz Srebrenika je dobro zapamtio poslednje četiri godine jakih glavobolja, vrtoglavica, problema sa sinusima, bolovima u stomaku, lupanjem srca, gušenjem, trnjenjem ruku, čestim mokrenjem i nesanicom. U kliničkom centru je radio razne pretrage koje su rezultirale raznim lijekovima što u konačnici daje loš rezultat.

On kaže da je od tako jakih glavobolja znao da popije i čitavu tablu lijekova ali ništa nije pomoglo. Odlučuje se za dolazak kod dr Borisa Škarice i već posle prvog tretmana osjetio je nevjerovatne promjene na sebi. Nije više popio ni jednu tabletu.

Dugogodišnje vještine, usavršavanje i sposobnost ruku pacijentima za nekoliko minuta vraćaju izgubljeno zdravlje.

Jake glavobolje

Za više informacija šta je kiropraktika pogledajte ovdje.

kiropraktika Sarajevo – Kiro centar Sarajevo

Za više informacija pozovite na 065 309 863.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2021 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način i bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite