+387 65 309 863
+387 65 309 863

Bolovi u plećkama i vratu su čest problem u savremenom načinu života iz više razloga. Pacijenti se žale na takav vid tegoba zbog nepravilnog sjedenja, rada za računarom, dugotrajnog sjedenja i tako dalje. Pacijent koji je imao ove tegobe imao je totalnu blokadu kičmenog stuba što ga je dovelo do takvog stadijuma da nije bio u stanju da ispunjava osnovne životne obaveze.

Dino Beganović je jedan od pacijenata doktora Borisa Škarice. Njegove tegobe su počele prije pet godina, a najverovatnije je sve to bilo rezultat još iz srednjoškolskih dana kada je zadobio povrede. Detljane informacije o doktoru je pronašao na web stranici kiropraktika.ba i saznao mnogo toga šta je to kiropraktika i kako mu može pomoći. Nakon toga odlučio je da zatraži pomoć i zakaže tretman.

Njegove tegobe su bile sledeće: bolovi u lumbalnom dijelu kičme ili bol u donjem dijelu leđa koji su mu otežavali bilo kakav fizički napor. To je dalje pratilo trnjenje nogu, bolovi u vratu, bolovi u vratnoj kičmi, blage vrtoglavice, bolove u korjenu nosa i bolove između plećki. Sve to se odražavalo na cjelokupan organizam i totalnu blokadu kičmenog stuba. Svakodnevnica ovog mladog čovjeka je bila znatno otežana jer čemu god je pokušao da se posveti to mu je prestavljalo problem. Obzirom da je u to vrijeme bio student imao je velike probleme prilikom spremanja ispita. Koncentracija je bila jako loša jer su mu svi ti bolovi odvlačili pažnju.

Tražio je pomoć od porodičnog ljekara koji ga je uputio na fizijatra. Prilikom pregleda kod fizijatra su mu određene fizikalne terapije. Međutim, posle tri mjeseca fizikalne terapije one nisu davale značajne rezultate. Bez obzira i na vježbe koje je radio pored tih terapija napredka nije bilo. Problemi su se nastavljali i dalje.

Bolovi u plećkama i vratu

Kako se rješavaju bolovi u plećkama i vratu

Kada je došao kod doktora Škarice obavio je temeljan razgovor tj fizikalni pregled pacijenta a zatim i prvi tretman. Sve probleme koje je imao i koji su bili nerazjašnjeni zbog čega ima sve te tegobe uputile su na kičmeni stub. Posle prvog tretmana koji je bio bezbolan osjetio je odmah poboljšanje i olakšanje u cijelom organizmu.

Dino je takođe imao brojne tegobe koje su takođe bile nerazjašnjenje, a to je tipičan pacijent kome je neophodan kiropraktički treman ukoliko želi da se oslobodi bolova. Niti jedna druga zdravstvena profesija mu neće moći pomoći ako su u pitanju u ovi uzroci.

Ovakvih ljudi ima na hiljade. Ako vi koji ovo čitate ustanovite da imate ovakve tegobe kao što ih je ovaj pacijent imao možete dobiti pomoć u ordinaciji Dr Boris i Bojana Škarica. Momentalno ćete osjetiti poboljšanje.

Tegobe kod Dine su takođe bile prisutne na različitim nivoima kičmenog stuba tako da nije mogao imati dobro pokretljivost kičmenog stuba i odatle su dolazile sve tegobe koje je imao. Kiropraktičar u svojoj profesiji obavlja obnavljanje pokretljivosti kičmenog stuba, rasterećuje periferni i autonomni nervni sistem i poboljšava cirkulaciju.

Ako vi ne možete da otklonite tegobe posle desetak dana na fizikalnoj terapiji ili koristeći medikamente onda trebate znati da to nije pravi put liječenja. Jer ako to ne da nikakve rezultate onda je to potpuni promašaj.

Pogledajte nevjerovatna izliječenja na linku ovdje.

Copyright © 2020 Dr Boris i Bojana Škarica. Sva prava zadržana.

Nijedan dio ove publikacije ne smije se reprodukovati, prenositi, prepisivati, pohraniti u kakvom pretražnom sistemu. Ne smije se prevoditi na bilo koji jezik, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez pismene dozvole.

Call Now ButtonPozovite